Ölcafé Terrassen

Ölcafé Terrassen

Vi kan gladeligen meddela att Bollnäs första ölcafé har öppnat på Folkets Park i Bollnäs. Här sätter vi fokus på miljö, smak och intryck. Kom ner i varv och umgås under sommarens bästa tid på en utav Hälsinglands finaste platser.

Öppettider för hösten/vinter 2020 – Stängt tills vidare pga. värmeproblem

Måndag – Stängt
Tisdag –
Stängt
Onsdag –
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag –
Stängt
Lördag –
Stängt
Söndag –
Stängt

Mat och dryck

Vi har en enkel men bra meny med god dryck som pricken över i:et. Vi är ett bryggeri och vet hur, när och till vad ölen skall serveras.‪ Det finns såklart även andra drycker som serveras med eller utan alkohol.

Vid Långnäsparken

Vår vackra plats har stora utrymmen både inomhus och utomhus. Här har man möjligheten att få egentid. Ingen risk för trängsel om alla restriktioner följs. ‪För de små finns det b.l.a. pannkaka, frukt och glass. Vår miljö innehar en fantastisk badplats, en mindre lekpark och möjlighet att hyra sällskapsspel som kubb, yatzy eller krocket tillsammans med familjen.

Njut av sommaren tillsammans med oss!

OBS! Under rådande tider och Covid-19 ska vi tillsammans följa Folkhälsomyndighetens restriktioner om att hålla avstånd och tvätta händer. Men framförallt stannar vi hemma om vi känner minsta symptom. Vi kommer avvisa personer som bryter mot restriktionerna.

Varmt välkommen till Folkets Park Bollnäs och ölcaféet Terrassen! ‬