Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

THE LEGENDS

juli 13 @ 22:00 - 02:00

kr200 – kr250

THE LEGENDS!

Sveriges – troligen – populäraste nostalgiföreställning kommer till Bollnäs 13/7! Aldrig tidigare har vi kommit så nära porträtt av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis som i denna show. Inte minst detta år – då The Legends bjudit in en av världens främsta Elvis-tolkare ”Johnny Lee Memphis” ifrån Skottland!

Great Balls Of Fire, Suspicous Minds och Pretty Woman är ett axplock av hits som utlovas under kvällen. En historisk inblick ges tillsammans med en portion humor och inte minst om hur det kunde sett ut om de tre legenderna hade stått på scenen samtidigt under sina storhetsdagar, – vilket de aldrig gjorde.

Herrarna som döljer sig bakom legenderna Jerry Lee Lewis och Roy Orbison är Jerry Carlson och Johnny Duvert. Båda har medverkat som vinnare i TV4:s ”Sikta Mot Stjärnorna” där dem vann sina delfinaler. Som The Legends har man bl.a. framträtt i Tv4 Bingolotto och i P4 Live.

EN AV VÄRLDENS FRÄMSTA ELVIS-TOLKARE

Tillsammans med Jerry Carlson och Johnny Duvert hittar vi Johnny Lee Memphis ifrån Skottland. Mr Memphis har deltagit i många Elvis-tävlingar i USA och i England – och är rankad som en av dem främsta i världen. Han bl.a. blivit vald till ”Best Vegas Elvis” – en av dem största utmärkelserna man kan få. Mr Memphis har framträtt i många TV-program och turnerat runt om i Europa och i USA samt nu senast 3 månader i Australien.

in i Radio Nostalgi – Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste

Dem har även valts versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande – med en brinnande

flygel – i svenska TV4s ”Talang”.

Med utsålda konserthus – inte bara i Sverige – står nu ”The Legends” redo med sin show på turné sommaren 2019 tillsammans med ”The Promised Band” ifrån Sundsvall! Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare – en show tillägnad tre legender

– som aldrig går ur tiden!

Boka innan 1/7 och få reducerat pris! 200kr entré!

Efter 1/7 kostar förköpen 250kr och sedan 295kr vid entrén! (om det finns biljetter kvar!)

Detaljer

Datum:
juli 13
Tid:
22:00 - 02:00
Pris:
kr200 – kr250

Plats

Folkets Park Bollnäs
Långnäsvägen 51
Bollnäs, 82142 Sverige
Telefon:
070 170 53 78
Webbplats:
folketsparkbollnas.se

Arrangör

ORGANIC SMASH BREWERY
Telefon:
070-6677805
E-post:
info@orbadenzipclimb.se
Webbplats:
organicsmash.com

Biljetter

Tickets are not available as this evenemang has passed.